Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 4–6., „C” épület 11. számú apartman | Tel: +36 30 978 06 88 | E-mail: carmen@carmenapartman.hu | Mentés a kedvencek közé.
A jó közérzetért!
Hajdúszoboszlói horgászhelyek

A hajdúszoboszlói strand csónakázó tava számos szép ponty lakhelye. A fürdőzők nagy örömére gyakran közel úsznak a parthoz és hangos loccsanással szippantják be a vízbe dobott kenyérdarabokat. Ilyenkor a horgász ember szíve hevesebben kezd dobogni, keze már szorítaná is a horgászbotot és elgondolkozik azon, hogy amíg a család a strandon lubickol, ő bizony a nyaralás egyik napját inkább a horgászat örömeinek szenteli.

Fájdalom, de ezt a csónakázó tavon nem lehet megtenni, így röviden próbálunk segíteni, hogy a fellelkesült horgász hol tudja a szenvedélyét a közelben kiélni:

Hajdúszoboszló környékén különböző ízlésvilágoknak megfelelő horgászati lehetőségeket találhatunk. A vad vizek kedvelőinek a város határában folyó Keleti főcsatornát tudjuk ajánlani. Horgászati szempontból nem könnyű eset ez a víz, hiszen egy-egy nemes hal megfogása igen sok idő ráfordítását igényli. A törpeharcsákban azonban itt sem csalódhatunk.

A Hajdúszoboszlói Sporthorgász Egyesület kezelésében van az úgynevezett téglagyári kubikgödör, ami egy három tóegységből álló tórendszer. Évente általában négy alkalommal telepített víz, a hazai halfauna jellemző halaival.

Természetesen találunk a környékén magán kezelésben lévő tavakat is. Ezek közül kiemelném a város határában lévő Silver tavat és kicsit távolabb a hajdúszováti Füzesi tavat.

Bővebb információt a lehetőségekről, feltételekről a város horgászboltjaiban kaphatnak a sporttársak.

Vadász-Horgászbolt

Barracuda Horgászbolt

Hajdúszoboszlói horgászhelyek
Szépkártya elfogadóhely
Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely
Időpont: 2023. szeptember 15. - 17.
Helyszín: Hajdúszoboszló, Szent István Park
Időpont: 2019. május 03-05.
Helyszín: Szent István Park
Időpont: 2019. március 15-17.
Helyszín: Szent István Park
Szeretnénk néhány tippet, ötletet adni, illetve gondolatot megosztani arról, hogy aki Hajdúszoboszlóra látogat milyen programok közül válogathat, milyen látnivalókkal ismerkedhet meg a környéken.
Debrecen
Aqua-Palace, Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlói horgászhelyek
Városnézés Hajdúszoboszlón