Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 4–6., „C” épület 11. számú apartman | Tel: +36 30 978 06 88 | E-mail: carmen@carmenapartman.hu | Mentés a kedvencek közé.
A jó közérzetért!
Fürdő, strand, uszoda

Akár egy hetet vagy több időt is eltölthetünk úgy Hajdúszoboszlón, hogy gyakorlatilag csak a méltán híres gyógyfürdő jobbnál jobb szolgáltatásait keressük fel. Garantáltan ekkor sem fogunk unatkozni. A vendégek válogathatnak a lehetőségek széles skáláján. A fürdőkomplexumhoz 3 különálló fedett létesítmény és a strand tartozik.

A fedett létesítmények a következők:
- a hagyományos gyógyfürdő
- az Árpád uszoda
- és a 2010 tavaszán megnyílt Aqua-Palace élményfürdő.

A gyógyfürdővel kapcsolatban a gyógyászati szolgáltatások nagy választékát, a hagyományos fürdői hangulatot, és a gyógyvíz valóban kiváló hatását érdemes kiemelni.

Az Árpád uszoda 50 méteres úszómedencével, tanuló medencével, melegedő medencékkel, szaunával, fitness teremmel, étkezési lehetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel várja az ide látogatókat. Amennyiben nincsenek edzőtáborok vagy versenyek, kimondottan családias légkörben pihenhetünk az uszodában.

Az Aqua-Palace pedig valódi fürdő-élményeket kínál minden korosztálynak.
A strand számos medencével, csúszdaparkkal, különféle szolgáltatásokkal, kiváló ételekkel egész napos vagy inkább több napos kikapcsolódást ígér.

Annak, aki további fürdőzési élményeket keres a közelben, bátran ajánljuk a debreceni élményfürdőt (Aquaticum) és termálfürdőt vagy a környékbeli kisvárosok (pl. Kaba) gondozott, tiszta, családias és nem utolsósorban olcsó strandjait.

Aqua-Palace, Hajdúszoboszló
Gyógyfürdő, Hajdúszoboszló
Hungarospa, Hajdúszoboszló
Árpád Uszoda, Hajdúszoboszló
Szépkártya elfogadóhely
Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely
Időpont: 2023. szeptember 15. - 17.
Helyszín: Hajdúszoboszló, Szent István Park
Időpont: 2019. május 03-05.
Helyszín: Szent István Park
Időpont: 2019. március 15-17.
Helyszín: Szent István Park
Szeretnénk néhány tippet, ötletet adni, illetve gondolatot megosztani arról, hogy aki Hajdúszoboszlóra látogat milyen programok közül válogathat, milyen látnivalókkal ismerkedhet meg a környéken.
Debrecen
Aqua-Palace, Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlói horgászhelyek
Városnézés Hajdúszoboszlón