Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 4–6., „C” épület 11. számú apartman | Tel: +36 30 978 06 88 | E-mail: carmen@carmenapartman.hu | Mentés a kedvencek közé.
A jó közérzetért!
Debrecen és környéke

Természetesen a vizes kalandokon túl a környéken számos egyéb programot találhat az ide látogató. Úgy gondolom, hogy egy kirándulás a Hortobágyon és Debrecenben szinte kihagyhatatlan.

A Hortobágy a Kilenclyukú híddal, a Pásztor múzeummal, a csárdával, a tradicionális háziállatokkal, a kézművesek remekeivel kicsit visszazökkent bennünket modern hétköznapjaink sokszor szürke valóságából.

Debrecenben érdemes felkeresni a Nagytemplomot, a Református Kollégiumot, a Déry múzeumot, a Debreceni Egyetem főépületét, a Csonka templomot, a hangulatos főteret, a Nagyerdőt, a már korábban említett fürdőket, a Csokonai színházat, az állatkertet.

Végezetül a Hajdúszoboszló mellett található Tuba tanyára szeretnénk felhívni a figyelmet, mely olyan komplex élményt nyújt, mely sokáig emlékezetes marad az ide látogatóknak. A tanya nagyszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy érdemes hetekkel korábban előre helyet foglalni.

Debrecen
Szépkártya elfogadóhely
Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely Szépkártya elfogadóhely
Időpont: 2019. május 03-05.
Helyszín: Szent István Park
Időpont: 2019. március 15-17.
Helyszín: Szent István Park
Időpont: 2019. március 04. - április 06
Helyszín: Kovács Mátl Városi Művelődési Központ
Szeretnénk néhány tippet, ötletet adni, illetve gondolatot megosztani arról, hogy aki Hajdúszoboszlóra látogat milyen programok közül válogathat, milyen látnivalókkal ismerkedhet meg a környéken.
Debrecen
Aqua-Palace, Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlói horgászhelyek
Városnézés Hajdúszoboszlón